De webshop Smartlaptop.nl behoort tot het Belgische bedrijf SHS Computer SRL. Deze webshop is gewijd aan de verkoop van ASUS Renew laptops uitgerust met een US QWERTY toetsenbord, voornamelijk aan onze geliefde Nederlandse buren.

SHS Computer SRL, opgericht in 1997, is een Belgisch bedrijf gevestigd in de Luikse regio, gespecialiseerd in de assemblage, de marketing en after sales service van PC's, notebooks en servers.

SHS heeft de grootste voorraad computerapparatuur in België die onmiddellijk in de winkel beschikbaar is. 

Of het nu gaat om een vaste pc’s, laptops, reserveonderdelen, computeronderdelen of smartphones. U vindt er alle apparatuur naar wens. Alle bestellingen geplaatst en betaald voor 16u, worden de volgende dag overal in België en Nederland?  geleverd!

Dankzij haar ervaring en haar constante dynamiek is SHS een belangrijke speler geworden in de Belgische IT-sector. De productie van desktop- en laptopcomputers is in de loop der jaren toegenomen en SHS assembleert en verkoopt 15.000 eenheden per jaar.

Dit succes is te danken aan een combinatie van factoren, zoals de keuze van hoogwaardige componenten, gepassioneerde medewerkers, langdurige commerciële overeenkomsten en de wens om al onze klanten het beste op IT-gebied te bieden.

Het onderhoud van de geleverde apparatuur kan ter plaatse of in onze lokalen worden uitgevoerd door onze gespecialiseerde en ervaren technici. Ons speerpunt is de kwaliteitscontrole van al onze producten. Nauwe betrekkingen met de engineering-werkplaatsen van de grote merken maken het mogelijk complexe problemen, zoals de ontwikkeling van aangepaste firmware, in recordtijd op te lossen.

Om al onze klanten tevreden te stellen, brengen wij, naast de productie van computers en notebooks, alle grote merken van de computerindustrie op de markt, alsmede laptops, randapparatuur en allerlei soorten onderdelen. Zo bieden wij de grootste voorraad computerapparatuur die onmiddellijk en rechtstreeks leverbaar is via onze winkel of onze website: http:// www.shscomputer.be